Search This Blog

Tuesday 20 September 2011

Triade

















Hogyan keszitsunk jo alapanyagbol nagyon korrekt technobort? Ime egy pelda: Vegy 3 jo szakembert, jo alapanyagot jo teruletrol, jol muvelve, jo technikai hatteret, promotald jol, s az eredmeny is egy jol fogyo jo bor lesz. Mea culpa a szoismetlesekert.
Triade Fiano / Falanghina / Greco 2010 Campania, Italy 13%
A harom olasz: Paolo Leo, Luca Pomaro, Alessandro Michelon, a jo alapanyag Fiano, Falanghina, Greco Campaniabol (Napoly kornyeken), kezi szuret, Guyot-muveles, 20% francia kishordoban erlelve az extrakert (test, ihatosag, izvilag).
Szinte atlatszo, a nagyon halvanysarga szint lehetne rafogni, ha akarom. Illata meglehetosen komplex, tropusi gyumolcsok hada, barackhullam (kajszi, illetve viraga), kis vanilia a vegere. Megizlelve sem kell csalodnunk, kozepesnel kicsit nagyobb test, moderalt alkohol, jok a savai, s kelloen zamatos a korty is, a harom fajta itt jol kiegesziti egymast, jol muzsikalnak egyutt. Kis citromosag vezeti fel a kortyot, majd a fent emlitett gyumolcsok, kis bananhej is bevillan, nemi asvanyossagot felfedezni veltem, majd a hordozasbol nyert vanilias kremesseggel fejezi be. Komplex. Hossza is atlepi a kozepest. Egyertelmuen etel melle talaltak ki, halhoz illetve feher szosszal talalt tesztakhoz. Gyonyoru bor. Eredeti ar: £8.99. Stabil 6 pont.
A kepet cegem honlapjarol nyestem.

No comments:

Post a Comment